Maxus EV80 na největším autosalonu v ČR

Ve dnech 12.-14.4. představíme nový užitkový elektromobil Maxus EV80 na výstavě Autoshow Praha.

Největší autosalon v ČR

Výstava AUTOSHOW PRAHA má silnou tradiciv hlavním městě České republiky a již řadu let

dokazuje, že reprezentativní přehlídka automobilů do Prahy patří jak z hlediska prestiže sídelního města, tak koupěschopnosti obyvatelstva. Zároveň je AUTOSHOW PRAHA jedinou komplexní přehlídkou značek u nás a každoročně se na ní představí 30 – 40 novinek a kolem dvaceti českých premiér.

Pro vystavovatele je připraven zcela nový koncept prezentace. Záměrem je zajistit všem vystavovatelům obdobné podmínky, počínaje výstavní plochou, přes shodné stánky včetně zázemí, vstupenky pro zákazníky až po nabídku testovacích jízd pro veřejnost. Standardizované stánky lišící se prakticky jen velikostí plochy a značkovým brandingem jsou například běžné na autosalónu v Ženevě.

Veletrh je určen pro:

  • Prodejce osobních a užitkových automobilů
  • Prodejce automobilového příslušenství a doplňků
  • Poskytovatele finančních služeb
  • Zástupců historických vozidel a motoristických titulů a pořadů

Akce klade také velký důraz na doprovodný program se zaměřením na bezpečnost provozu a ekologii.

V rámci prezentace ASOCIACE ELEKTROMOBILITY A INOVATIVNÍCH TECHNOLOGIÍ představíme v hale 5 elektromobil Maxus EV80. Nový užitkový elektromobil na českém trhu je unikátní, jelikož užitkových elektromobilů pro využití v podnicích je dlouhodobě velmi málo. Maxus EV80 je plně elektrické užitkové vozidlo s třímístným interiérem dodávaným ve verzích H2 (10,2 m³), H3 (11,5 m³) a podvozek s kabinou, který je vhodný k montáži účelových nástaveb. Vedle čistě užitkových provedení je k dispozici také provedení pro dopravu osob (minibus) a to i speciálně upravená verze pro osoby na invalidních vozících. 

Elektrický pohonný systém EV80 umožňuje dojezd až 192 km a dobití baterie na plnou kapacitu během dvou hodin. Elektromotor disponuje výkonem 100 kW a točivým momentem 320 Nm, což umožňuje maximální rychlost 100 km/h. Potřebnou energii poskytují Lithium Iron Phosphate baterie s kapacitou 56 kWh.

Přijďte nás navštívit na našem stánku CV TECH.

Získejte dotaci na nákup nového vozidla pro státní správu!

Pořiďte si užitkový elektromobil MAXUS EV80. Od 17.2.2020 startuje dotační výzva NPŽP 11/2019: Alternativní pohony. Rádi Vám pomůžeme a uděláme technické řešení na míru. Naše vozidlo je plně homologované a jeho mezi hlavní výhody patří třímístná kabina, mnoho variant provedení (třístranný sklápěč, sanitní vozidlo, vozidlo pro svoz komunálních odpadů, vozidlo pro přepravu tělesně postižených,…), dojezd až 192 km, ve standardu klimatizace, a další prvky výbavy.