Maxus prodává EV80 do Německa

Produkt “China Made” se dostal na evropský trh, jelikož SAIC Maxus dodával 200 vozů EV80 společnosti Maske Group, největší světové firmě pro pronájem automobilů v Německu, v polovině ledna.

Maxus EV80, čistě elektrické lehké osobní vozidlo. Bylo to poprvé, kdy skupina Maxus koupila automobil vyrobený v Číně a SAIC Maxus je nyní prvním automobilovým podnikem v Číně, který získal objednávku pro více než 100 vozidel v segmentu trhu Evropské unie.

SAIC Maxus dodává skupinu vozidel 200 EV80 do skupiny Maske Group v Německu.

EV80 získává ocenění od německých zákazníků

Skupina Maxus hledala tři roky uspokojivé elektrické vozidlo, než našla SAIC Maxus EV80. Po důkladném zkoušení výrobku skupina stále posílala strojníka, zkoušet Maxus EV80 pro bližší kontrolu výkonu každé součásti, včetně brzd, pneumatik a elektrického motoru. Výsledek byl natolik přesvědčivý, že Maxus věřil, že model EV80 je spolehlivý a objednávku pro 200 vozidel uskutečnil.

Skupina Maxus uskutečnila tuto investici, protože v porovnání s tradičními lehkými osobními vozidly poháněnými naftovým motorem může EV80 ušetřit až 70 procent nákladů na údržbu. Společnost SAIC Maxus nabízí také záruku ve výši tří let a 100 000 kilometrů na vozidlo a pět let a 100 000 kilometrů na baterii.

Maxus EV80 byl uznán nejen německým trhem, ale i jinými evropskými zeměmi. Prošel hodnocením úřadu pro vozidla s nízkými emisemi (OLEV) ve Velké Británii, čímž se stal prvním čínským lehkým osobním vozidlem, který je způsobilý pro dotaci od britské vlády. V roce 2017 byl Maxus EV80 prvním vozem vyrobeným v Číně, který získal ocenění Winner Award jako nejlepší elektrický vůz (EV) a Cenu oceněnou jako nejlepší lehké užitkové vozidlo od společnosti Green Fleet – hodnotící agentura specializující se na nové energetické vozy Spojeného království.

Německé noviny zveřejnily článek, který doporučuje EV80.

Maxus je všeobecně uznáván za vysokou kvalitu.

V souladu s rozvojovou strategií společnosti SAIC Motor, která se zabývá elektrifikací, zpravodajstvím, propojením a sdílením, SAIC Maxus za svůj hlavní vývojový trend využívá nové energetické vozy (NEVs) a zabývá se vývojem nových vozidel se širokou škálou vozidel s novou energií, víceúčelových vozidel MPV, snímače a sportovní vozidla (SUV) s technologiemi čisté elektřiny, hybridních zásuvných modulů a palivových článků.

Pro zajištění kvality bylo do technologií a služeb investováno velké množství peněz. Dosažením mezinárodních výrobních standardů se společnost SAIC Maxus může pochlubit vynikající konkurenceschopností, která jí umožňuje poskytovat prvotřídní produkty a služby.

Maxus EV80 je první čistě elektrické lehké vozidlo určené k prodeji na evropském trhu. Vzhledem k tomu, že evropské země vynakládají úsilí na snížení emisí oxidu uhličitého, je model EV80 schopen uspokojit tyto potřeby.

Maxus EV80

EV80 je také populární v Číně. Maxus založil spolupráci s čínským obchodním gigantem Jingdong, expresní firmu SF Express a logistickou raketou Cainiao Network společnosti Alibaba, která dodává logistické a kyvadlové vozy v Pekingu, Šanghaji, městě Wuxi v provincii Jiangsu, provincii Guangdong a v provincii Zhongshan. EV80 je dokonce používán jako školní autobus společnosti Shanghai Wellington College International.

Vysoký bezpečnostní výkon a dojezd.

Hlavním produktem společnosti SAIC Maxus je EV80 s vynikajícím výkonem a kilometrovým dojezdem.

Bezpečnost vozidla je prioritou návrhu EV80. Vozidlo je instalováno s lithium-železitým fosfátovým akumulátorem o výkonu 56 kWh. Vysokovýkonný hliníkový rám pomáhá zlepšit stabilitu baterie a systém akumulátoru a motor jsou dobře chráněny před nejmenšími prachovými částicemi. Bezpečnostní charakteristiky bateriového pouzdra mají stupeň ochrany IP 67, což znamená, že může být ponořen do vody po dobu až půl hodiny, aniž by došlo k úniku elektrického proudu. Systém správy baterií dokáže sledovat baterii a automaticky vypne napájení, pokud dojde ke kolizi nebo úniku elektrického proudu, který ochrání řidiče a cestující.

Model Maxus EV80 se vyrábí v souladu s procesem vývoje užitkových vozidel tak, aby dosahoval maximálního kilometrového dojezdu 195 kilometrů. Maxus také spolupracoval s domácími dodavateli na vývoji pokročilého elektrického pohonného systému, který zaručuje, že vozidlo je schopné dálkového dojezdu.

Vozidlo má také výhody v dynamice, schopnosti přepravy a ovladatelnosti, což je vhodné pro osobní a logistické přepravy v městských oblastech. Zákazníci mohou cestovat zelenou cestou za nízkou cenu díky řízení EV80.

Získejte dotaci na nákup nového vozidla pro státní správu!

Pořiďte si užitkový elektromobil MAXUS EV80. Od 17.2.2020 startuje dotační výzva NPŽP 11/2019: Alternativní pohony. Rádi Vám pomůžeme a uděláme technické řešení na míru. Naše vozidlo je plně homologované a jeho mezi hlavní výhody patří třímístná kabina, mnoho variant provedení (třístranný sklápěč, sanitní vozidlo, vozidlo pro svoz komunálních odpadů, vozidlo pro přepravu tělesně postižených,…), dojezd až 192 km, ve standardu klimatizace, a další prvky výbavy.