Maxus EV80 získal první certifikaci E-Mark v Číně

Dne 12. října 2016 získala baterie pro vozidlo Maxus EV80 certifikát E-Mark od společnosti TUV SUD Group, světového špičkového poskytovatele technologických služeb. Společnost Maxus je prvním čínským výrobcem nových energetických automobilů, který má certifikované baterie značky E-Mark. Certifikace nejen znamená, že Maxus je lídrem nové technologie energetických vozů v Číně, ale také pomůže vylepšit zámořské trhy, včetně Evropy.

Nový energetický vůdce

Certifikát E-Mark je používán mimo jiné Evropským společenstvím k certifikaci automobilových výrobků a příslušných bezpečnostních komponentů. Certifikace je autoritativní a široce akceptovaná na různých trzích. Díky vynikající kvalitě produktů společnost Maxus nejenže splňuje čínská pravidla pro nové energetické baterie, ale splňuje i přísnější požadavky stanovené evropskými předpisy.

Maxus a jeho dodavatel baterie provedli seriózní studie o pravidle E-Mark R100. Vzhledem k tomu, že pravidlo R100 stanovuje vyšší požadavky než čínské národní normy v testování vibrací a odolnosti proti požáru baterie, společnosti přehodnotily strukturu baterie a bezpečnostní výkon a učinily bezpečnost nejvyšší prioritou konstrukce akumulátoru. Po pečlivé přípravě absolvovala baterie všechny testy pod značkou E-Mark R100, které provedl v srpnu 2016 autorizovaný TUV Národní středisko pro kontrolu a kontrolu kvality nových motorových vozidel v Šanghaji.

Za certifikaci stojí Maxusova silná konkurenceschopnost. Společnost Maxus přikládá velký význam uživatelským zkušenostem a vyvíjí produkty orientované na uživatele a je vůdčí osobou v oboru, pokud jde o uživatelskou zkušenost, řidičský rozsah a bezpečnostní výkon. Například EV80 dosáhl nejvyšších technologických úrovní na světě s maximálním rozsahem jízdy 370 km a bezpečnostní třídou IP67 pro vysokonapěťové systémy včetně akumulátoru, akumulátoru a elektromotoru tak, aby uživatelé měli dobrou jízdní zkušenost a také zaručena jeho bezpečnost.

Technologie baterií představuje základní technologii nových energetických vozidel a je také projevem schopnosti automobilky, zejména pokud jde o strategii, financování a technologii. Investice SAIC v novém energetickém sektoru dosud dosáhly 6 miliard yuanů (862 milionů dolarů), patří mezi nejvyšší v Číně. Navíc SAIC plánuje navýšit o 15 miliard yuanů přes soukromé umístění, z čehož 8,6 miliard yuanů půjde do nových skupin energetických vozidel. Do té doby budou celkové investice SAIC v novém energetickém sektoru posíleny na 14,6 miliard yuanů. Z finančních prostředků, které má společnost SAIC vynaložit, bude 1,8 miliardy juanů přiděleno novým programům Maxus pro energetické vozy.

Společnost Maxus, podporovaná mateřskou společností SAIC, je jedním z mála čínských výrobců automobilů, kteří současně vyvíjejí čistou elektřinu, hybridní a vodíkové palivové články. Zatím Maxus uvolnil čistě elektrický EV80 a čistě elektrický MPV G10 a také odhalil první čínskou lehkou dodávku palivových článků v Pekingu. Očekává se, že dodávka bude na trhu v roce 2017.

Celosvětový růst

Maxus EV80

Nejpokročilejší technologie a silné konfigurace musí být schváleny uživateli dříve, než budou považovány za dobré. Společnost Maxus, která se spoléhá na špičkovou technologii, vynikající výkonnost a vynikající ekonomické výhody, získala uznání a důvěru od odvětví logistiky, turistických a zábavních agentur, leasingových společností, velkých státních podniků a technologických parků.

V Šanghaji společnost Maxus prostřednictvím spolupráce se Shanghai Shendi, Shanghai Post, Huayu New Energy a Shanghai Lingang zajistila objednávky více než 1 000 nových energetických vozidel, přičemž některé byly dodány uživatelům. V Pekingu Maxus spojil ruce s Pekingem Shouzi New Energy při budování demonstračního projektu podporovaného vládou pro čistě elektrické logistické vozy. V provincii Guangdong Maxus prodá více než 5 000 nových energetických vozidel a poskytuje uživatelům vysoce efektivní řešení zelené dopravy. Podle výkonného ředitele nové energetické jednotky společnosti Maxus, společnost pro automobilový obchod založená v Guangzhou právě zakoupila 100 čistých dodávkových vozů od společnosti Maxus a v nadcházejících měsících bude společnost Maxus pravděpodobně dodávat uživatelům více než 2 000 nových vozidel.

V příštích pěti letech společnost Maxus zavedla v novém vývoji energie princip “platforma, rozsah, vývoj“. Za prvé, “platforma” znamená, že platformy pro V80, MPV G10, snímače a SUV budou mít všechny nové energetické produkty. Za druhé, “rozsah” znamená, že všechny rozsahy výrobků na různých platformách budou zahrnovat nová energetická vozidla. Poslední, “vývoj” znamená, že nový vývoj energie bude zahrnovat čistě elektrické, hybridní a palivové články.

Maxus usilovně podpoří své nové energetické plány ve všech aspektech, včetně investic, technologií, marketingu a prodeje, a aktivně reaguje na nové energetické politiky Číny. Bude dále využívat domácí a zámořské trhy, vyrábět vysoce kvalitní výrobky a začne provádět své globální plány provozu.

Nové energetické vozy společnosti byly odhaleny ve Spojených arabských emirátech a ve Velké Británii, přičemž někteří hlavní uživatelé začali používat zkušební stroje a automobily zasáhnou britské a francouzské trhy v roce 2017. Podle plánů Maxuse nové energetické vozy představují zelenou sílu čínských výrobků, postupně vstoupí na rozvinuté trhy a přinese čerstvý vzduch z Číny na světový trh s novými energetickými vozidly v dalším kole soutěží.

Získejte dotaci na nákup nového vozidla pro státní správu!

Pořiďte si užitkový elektromobil MAXUS EV80. Od 17.2.2020 startuje dotační výzva NPŽP 11/2019: Alternativní pohony. Rádi Vám pomůžeme a uděláme technické řešení na míru. Naše vozidlo je plně homologované a jeho mezi hlavní výhody patří třímístná kabina, mnoho variant provedení (třístranný sklápěč, sanitní vozidlo, vozidlo pro svoz komunálních odpadů, vozidlo pro přepravu tělesně postižených,…), dojezd až 192 km, ve standardu klimatizace, a další prvky výbavy.