Alza rozšířila svou flotilu o elektrickou dodávku Maxus EV80

Alza nejenže recykluje vlastní použité materiály, ale také využívá recyklované materiály a dnes učinila další krok k zelenému provozu začleněním elektrické dodávky Maxus EV80 do své flotily zásobovacích vozů.

Maxus EV80 v Alze testovali téměř 2 měsíce a na základě pozitivních reakcí uživatelů a také spolehlivosti se Alza rozhodla vůz zakoupit a nasadit jej do denního provozu. V následujícím týdnu ho ještě čeká polepení firemními barvami.

V České republice již nyní působí 15 elektrických dodávek Maxus EV80 převážně v soukromých firmách, ale jsou využívány také městskými službami. Oblíbená varianta využití je třístranný sklápěč.

SAIC Motor Maxus EV80

Celý článek zde: https://fdrive.cz/clanky/alza-rozsirila-svou-flotilu-o-elektrickou-dodavku-maxus-ev80-4468

Získejte dotaci na nákup nového vozidla pro státní správu!

Pořiďte si užitkový elektromobil MAXUS EV80. Od 17.2.2020 startuje dotační výzva NPŽP 11/2019: Alternativní pohony. Rádi Vám pomůžeme a uděláme technické řešení na míru. Naše vozidlo je plně homologované a jeho mezi hlavní výhody patří třímístná kabina, mnoho variant provedení (třístranný sklápěč, sanitní vozidlo, vozidlo pro svoz komunálních odpadů, vozidlo pro přepravu tělesně postižených,…), dojezd až 192 km, ve standardu klimatizace, a další prvky výbavy.